Vse kategorije
Novice

MES – Nova digitalna tehnologija za proizvodnjo za izboljšanje naše učinkovitosti

Čas: 2023-08-01 Ogledi: 21

    z velikim veseljem sporočamo, da je 1. avgusta 2023 naše podjetje uspešno zagnalo najnovejši sistem MES za izboljšanje naše proizvodne učinkovitosti.

 

    MES je izvedbena plast med plastjo načrtovanja in sistemom avtomatizacije na terenu, ki je v glavnem odgovoren za upravljanje proizvodnje v delavnici in izvajanje načrtovanja. Dobro zasnovan sistem MES lahko integrira funkcije upravljanja, kot so načrtovanje proizvodnje, sledenje izdelkom, nadzor kakovosti, analiza napak opreme, poročanje o omrežju itd., na enotno platformo, z uporabo enotne baze podatkov in omrežne povezave za zagotavljanje informacijskih storitev upravljanja delavnice za proizvodnjo oddelki, oddelki za nadzor kakovosti, procesni oddelki, logistični oddelki itd. Sistem pomaga podjetjem uvesti celotno proizvodnjo v zaprtem krogu s poudarkom na splošni optimizaciji proizvodnega procesa in pomaga podjetjem pri vzpostavitvi integriranega informacijskega sistema ERP/MES/SFC v realnem času.

 

    S pomočjo te tehnologije lahko prebijemo zid med strankami in delavniško proizvodnjo, komuniciramo prek ERP, ne samo, da lahko naše stranke prvič razumejo napredek proizvodnje in učinkovitost izdelkov, temveč tudi pravočasno prilagodijo proizvodno strategijo izboljšati učinkovitost proizvodnje.

Proflex MES4Proizvodnja11Proizvodnja22Proizvodnja33

Vroče kategorije